Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Οι "Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας"


Οι "Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας", γνωστοί ως ‘Georgia Guidestones’, είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ. Συχνά αναφέρεται ως το "Αμερικάνικο Στόουνχεντζ".





Στους λίθους υπάρχει χαραγμένο ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες, γραμμένες σε οκτώ διαφορετικές σύγχρονες γλώσσες, καθεμιά στη μεγάλη πλευρά των τεσσάρων λίθων. Ξεκινώντας από βόρεια και με κατεύθυνση προς τα δεξιά, οι γλώσσες αυτές είναι: Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Αρχαία Κινέζικα, και Ρώσικα.


Ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.


Το συνολικό μήνυμα των Georgia Guidestones:

Σχέδιο για την προώθηση της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Σχέδιο για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Έμφαση στην οικολογία και στους κινδύνους για τη 'Μητέρα Φύση'.

Σχέδιο για την προώθηση μιας «νέας πνευματικότητας»


Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν έξι μετρά ύψος (είκοσι πόδια) και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω απ’ αυτήν. Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα, ως κορωνίδα του κατασκευάσματος. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά. Μια πρόσθετη πέτρινη πλάκα, είναι τοποθετημένη στο έδαφος και σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά της κατασκευή, η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και τον σκοπό των "Κατευθυντηρίων Λίθων".

Το μήνυμα το οποία είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:

1. Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

2. Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.

3. Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.

4. Την πνευματικότητα.


πηγη΄ http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/search/label/%CE%9D%CE%AD%CE%B1%20%CE%A4%CE%AC%CE%BE%CE%B7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου